Ons team

Patricia van Vilsteren

 

Als kind wilde ik altijd al fysiotherapeut worden. Het menselijk lichaam en dan vooral het fysieke geheel van de mens en daarbij mijn passie om mensen te helpen sprak mij toen al enorm aan.

 

Al snel kwam ik er tijdens de studie achter dat ik het fysieke en mentale stuk in de fysiotherapie als één geheel zag. Hierdoor heb ik tijdens mijn studie de minor Psychosomatiek gevolgd. De combinatie tussen fysiotherapie en psychologie vind ik een heel interessant samenhangend verband hebben waar ik mij maar al te graag mee bezig houd en in verdiep. Omdat ik ervan overtuigd ben dat het fysieke en mentale van de mens elkaar versterkt of verzwakt is het belangrijk dat dit in een gezond verband met elkaar staat.

 

Toen sterk in stilte op mijn pad kwam en ze het bedrijfsplan voorlegden hoefde ik niet lang na te denken. Het is precies waar ik voor sta, het volledig aandacht kunnen geven op fysiotherapeutisch vlak gecombineerd met het psychische en sociale gedeelte. Dat is exact waar mijn hart ligt en waarvan ik denk dat hier de optimale zorg voor iemand uit te halen is. Met als beloning dat diegene zich gehoord voelt en we samen kijken naar wat volgens de maatschappij een ‘beperking’ genoemd wordt het kunnen ombouwen naar mogelijkheden en de kracht die je in je hebt.

Wij helpen bedrijven opweg naar fit personeel